Persoonlijk platform voor leraren

 

home / interactie

Leraar.nl
Content op maat

Leraar.nl is een interactief platform voor leraren. Een behoorlijk brede doelgroep dus. Hoe zorg je dat de content voor iedere bezoeker relevant is?

We kozen voor een ontwerp dat nieuws op maat toont. Leraren maken een persoonlijk profiel aan. Hiermee kunnen ze bloggen, vragen stellen of discussiëren. Ervaringen delen, en meedenken over de toekomst van hun vak.

Met dit profiel stellen ze tegelijkertijd een persoonlijke tijdlijn samen. Op basis van hun interesses, en de onderwijssector waarin ze werken, toont Leraar.nl onderwijsnieuws op maat. Altijd actueel en relevant dus.

leraar_homepage.jpg
 
 
 
We kijken met de ogen van uw klant. Zo komen we tot interactie die logisch én persoonlijk voelt.
— Service design > Klantcommunicatie > Online strategie > UX design