OSAGE

over OSAGE / samenwerking

Samenwerking

Onze samenwerkingspartners vullen onze disciplines waar nodig aan. Zij leveren niet alleen vakkennis en capaciteit, maar ook een andere kijk op de wereld. Zo ontstaat wederzijdse inspiratie waarmee we elkaar versterken.
OSAGE werkt volgens de Algemene voorwaarden en de Aanvullende voorwaarden bij opdrachten interactief media ontwerpen van de BNO. » Download voorwaarden

Nawwara

Nawwara maakt communicatie eenvoudiger. Communicatie tussen overheid en burger, tussen bedrijf en consument, tussen organisatie en medewerkers. Eenvoudiger betekent: helderder, begrijpelijker, toegankelijker. We ondersteunen OSAGE bij de ontwikkeling en redactie van communicatiemiddelen.

Coform

Coform staat voor optimale klantcommunicatie. Toegankelijk, begrijpelijk, slim georganiseerd. Coform legt de link tussen wat de burger of uw klant verwacht, en wat een organisatie wil, kan, mag of moet. Met strategisch advies en hands-on ondersteuning.

Maatschap voor Communicatie

De maatschap is een strategisch adviesbureau op het snijvlak van communicatie en organisatie. Wij helpen klanten graag met ingewikkelde vraagstukken. Hoe complexer hoe leuker; dan zijn we op ons best! Ook zijn we ervan overtuigd dat uw organisatie beter presteert als u de buitenwereld met de binnenwereld weet te verbinden.

DDK

DDK is een ondernemend reclamebureau dat strategisch media-advies geeft en creatieve en effectieve campagnes ontwikkelt, die gebaseerd zijn op een heldere, weloverwogen positionering.